Ainahan se on mielessä - laihtuminen. Silmänisku Mutta tänään ajattelin ihan tosissani alkaa kirjoittaa blogia edistymisestäni, jos vaikka tutustuisin samanhenkisiin ihmisiin ja jakaisin heidän kanssaan kokemuksia. Ehkä myös kokemusten jakaminen siivittäisi mua innostumaan enemmän liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista.

Lähtökohdat ovat seuraavat:

  • Paino: 86 kiloa
  • Pituus: 168 senttiä
  • Työ: tietokoneella istumista
  • Liikunnalliset harrastukset: työväenopiston muokkausjumppa kerran viikossa, kerran kuussa tai harvemmin uimista kilpavauhdilla
  • Ruokavalio: syön "vähän kaikkea", siis en ole esim. kasvissyöjä. Pidin herkutonta maaliskuuta, mutta se ei aiheuttanut kuin hermojen kiristymistä (esim. paino ei pudonnut), joten epäilen ettei painoni takana ole pelkät herkut. Syön välillä vähän huonosti kuituja, mutta MIELESTÄNI en syö liikaa enkä epäterveellisesti. Hedelmiä joka päivä, mutta muuten kasviksia kyllä liian vähän.

Näin. Nyt on edes joitain taustatietoja minusta, tästä on hyvä aloittaa. Tänään tiistaina olen menossa taas jumpalle - ja tykkään ihan oikeesti käydä siellä! Mutta meninpä sitten ruokatunnilla ostamaan suklaapatukan työpaikan kioskista.. Ja vetelin sen alle 5 minuuttiin. Eli ehkä mä sen suklaapatukan sulatan siellä jumpassa, eli tilanne on sen jumpan jälkeen +/- 0. Että sellaista.