Tää on kyllä yhtä valitusta! Nyt on suuhun sille puolen, johon tehtiin se juurihoitokin, ilmestynyt 2 SUURTA rakkoa, aftaa!! Äääh ja sattuu niin pirusti... Laitoin toiseen yöksi Aftab-nimisen tabletin päälle, mutta toinen on niinkin ihanassa paikassa kuin aivan kielen ja ikenen rajalla, että sinne ei Aftabeilla pääse käsiksi.. On ollut yhtä tuskaa juoda teetä ja syödä lounasta täällä töissä, tuntuu ettei edes kylmä vesi lievitä kipua Päättämätön Eli kun juurihoidon aiheuttama kipu meni ohi, niin tilalle tuli aftakipu.. Ja tää se vasta kettumaista onkin! Kirvelee niin peijakkaasti..! Ja nieleminenkin sattuu siihen luoksepääsemättömään aftaan. Ärrin purrin!

Sitten punnituksiin. Rupeaa kyllä tuntuun niin turhauttavalta taas koko touhu. Vilkaiskaapa tässä vaiheessa painotaulukkoon... Tiedän kyllä että on tullut syötyä turhaakin, ja varsinkin viikonloppuna kun oltiin leirintäalueella mökillä, niin tuli syötyä kaikkee. Mutta silti musta tuntuu aina etten syö mitenkään liikaa, mutta riittääkö jo sekin, että syö vähän mutta vääränlaista ruokaa? En oo tosiaan mitään kirjaillu taas pitkiin aikoihin Kiloklubiin ylös. Kokeilin tossa välissä mutta se tuntui niin rasittavalta.. Ja unohtuihan se koko kirjailu sitten taas lopulta.

Okei, turhia syötäviä siis on ollu ne aikasemmin mainitsemani pullat ja kakut. Niitä harmittelen edelleen (okei, ainahan voi korjata). Jos (tai KUN) jatkossa joku tuo töihin pullaa, kakkua yms. en vain yksinkertaisesti syö niitä! Kyllä täällä on monta muuta syömässä ne pois, ei ole musta kiinni että jääkö niitä. Ei tarvitse uhrautua! Niin ja sitten jos yrittäis syödä silloin harvoin kun on sipsiä tarjolla, niin ihan pieniä määriä vaan. Sehän on hyvä että meillä ei ole arkipäivinä herkkuja, ei edes kaapissa! Mutta sitten jos ostetaan tai muuten jossain kylässä sattuu oleen tarjolla sipisä niin tämä tyttöhän vetelee niitä just sen verran ku tykkää! Mutta olen kyllä huomattavasti vähentänyt entisesta, mutta vieläkin pitäis vähentää...

Ja olin niin tyytyväinen itseeni kun selvisin viime viikolla kahtena iltana lenkille! Hymy En ole moneenn viikkoon selvinnyt liikkuun. On siis niin naurettavia syitä taas: ensin oli helle, silloin ei voi liikkua kun tulee niin läkähtynyt olo. Sitten satoi, silloin ei voi liikkua kun kastuu läpimäräksi. Välimuotoa ei juurikaan ole ollut, mutta sitten kun oli, niin käytiin niinä parina iltana lenkillä, jee! Syksyllä ajattelin alkaa käydä yhden kaverin kanssa pelaamassa sulkapalloa. Ja vähän puheskeltiin että josko alkais käydä uimassa Hymy Kyselin kaveriani sinne jumppaan, jossa olen käynyt jo pari vuotta, mutta hällä kun on vuorotöitä, niin osasi jo heti sanoa että yleensä juuri tiistait on hällä ollu aina iltavuoroa, joten ei sovi. Noh, oonhan mä tähänkin asti selvinnyt siellä yksin! Silmänisku

Huhhuh kun ei taas nappaisi tää työnteko yhtään... Mulla on nyt semmonen vaihe että oikeestaan vaan oottelen postista cd:itä, joita pitäis alkaa purkaan.. Niin eikä nappaa varmaan senkään takia kun tän viikon jälkeen mulla on ah NIIIIN kauan odotettu kesäloma!! Ja se kestää siis 10 päivää!! Tukholman reissu on heti ens maanantaina tiedossa, jei!

Mutta nyt tämä nainen lopettelee, päivittelen vielä tuon painotaulukon ja koitan keksiä jotakin tähän suukipuun..