Tuntuu kyllä tosi tympäisevältä punnita itsensä joka päivä. Nyt sitä vasta tajuaa mikä hohto siinä kerta viikossa -punnituksessa on. Se, että on aina viikoittain jotakin mitä odottaa - tieto siitä onko paino pudonnut vai noussut. Nyt kun itsensä punnitsee joka ikinen aamu, maistuu tää jo ihan puulta. No mennään nyt tää viikko loppuun asti - lauantaina saatte sitten kuulla tulokset. Tähän päivään mennessä paino on ollut suurinpiirtein samoissa lukemissa 3 päivää ja tänänä hieman vähemmän. Voisin vaik paljastaa joka päivän lukemat myös sitten lauantaina.

Olin eilen kotona kun oli jokseenkin kipeä olo. Ei jaksanut mitään ja joka paikkaa kolotti. Maanantaina jo palelin töissä ja aivastelin ja niiskutin. Noh, täällä sitä taas tänään kuitenkin istutaan töissä. Aivastuttaa ja niiskututtaa vieläkin mutta kropassa on ihan eri fiilis kuin kahtena edellisenä päivänä. Maanantaina olis tehny mieli lenkillekin, mutta enpä sitten lähtenytkään ja nyt totesin että jos tästä on jotain flunssaa pukkaamassa niin ehkä kannattaa olla vähän varovainen tuon liikkumisen suhteen. Ensi viikolla kuitenkin alkaa kaikki jumpat ja sulkkikset ja haluaisin olla ensi viikolla sitten kunnossa ja valmiina liikkumaan ihan "tosissaan"

Noh, nyt jälleen työ touhuun... Kuukausi enää jäljellä, josko sitä vielä sen aikaa näitä hommia jaksais. Alkaa vaan niin tympäännyttää tää arkistointi