Päätin sittenkin jaksaa kirjoittaa vähän enemmänkin. Muistin juuri äitini lausahduksen: "Ota ylös paljonko sun pitää laihtua häihin mennessä ja jaa ne kilot koko vuodelle niin siitä saat sen, paljonko sun pitää laihtua kuussa". Niin tai viikossa tai... Noh nythän on aika tarkalleen vuosi aikaa meidän häihin (iiiks!) eli jos haluan laihtua vaikka 70-kiloiseksi niin mun pitäis laihtua semmonen kilo kuussa, eli 250 grammaa viikossa... Eihän ton pitäis olla homma eikä mikään! 70-kiloisen mun BMI olis 24,8, eli vieläkin ylärajoilla, hmm...

No jos haluaisin laihtua 65 kiloon niin pitäis laihtua 1,4 kiloa kuussa, eli 355 grammaa viikossa. Ei sekään ois mahdoton tahti! Silloin BMI olis 23. Hmm se lienee kohdallaan. Ei tässä vaan muuta estettä ole kuin se, että oon niin laiska, tyhmä ja saamaton! "Tiskaat astiat vain jos sua käskytetään" ... "Et voi odottaa, että sulle tuodaan kaikki valmiina" ... "Kiinnostuisit urheilusta, niin et ois noin laiha, ryhdistäydy nuorimmainen, asennettas vaihda!" Pitäis kyllä vaihtaa tossa noi sanat että "kiinnostuisit urheilusta, niin et ois noin LÄSKI..." Perkele että on osuvat sanat..!

Nyt kyllä säälittäis lähtee lenkille, kun Pete on semmonen "urheiluhullu" ja se ei saa nyt liikkua viikkoon. Minä taas en "ikinä" liiku niin mahtais olla kettumaista sille jos nyt yhtäkkiä lähtisinkin ulos. Uh. Taas loppu tää into kirjottaa. No jooh, mut liikkua pitäis. Prkl. No huomenna pitäis ilmottautua jumpalle joka alkaa siis 2 viikon päästä, jei! Ainiin ja saan sinne kaverin!!