Onpas kuulkaas hoikka olo! Ehkä multa on se turvotus vihdosta viimein kadonnut joka vaivasi jo alkuviikosta. Huomenna katsotaan että mitä vaaka näyttää aamulla... Noh, oon menossa eräälle tuttavalle tänään kaffelle ja hän on kuulemma tehnyt jo pakkaseen kakun valmiiksi... No hän ei tiedä laihdutuksistani joten syödään nyt tämän kerran sitä kakkua ihan hyvällä mielellä. Tää tuttava on itseasiassa kaverin kaveri johon tutustuin sen kaverin polttareissa ja tultiin niin hyvin juttuun että nyt oon menossa tosiaan kahville. Asutaan saman tien varressa joten ei oo pitkäkään matka! Nauru

Katsoin netistä ja työväenopiston jumpat alkaa taas ensi kuussa, olisikohan ollut 8.9. Huomenna taitaa tulla kotiin mainosten mukana työväenopiston lehti jossa on ilmoittautumisohjeet, jee! Harmi kun en saa ketään sinne kaverikseni, mutta meneehän se ny yksinkin. Täytyy edelleen hätyytellä sitä vaimoa sulkkikseen/uimaan että sais tän plikan taas liikkeelle..

Ainiin ja ollaan huomenna "kuulemma" Peten kanssa menossa uimaan ja sitten jo vähän katseleen hääasuja. Kyllä, mun tuleva mieheni on vielä enemmän innoissaan häistä kuin minä! Ja kyllä, Pete päätti että lauantaina mennään sitten uimaan, ei muttia... Nauru Ei mulla mitään uimista vastaan oiskaan! Niin ja kyllä mäkin niitä pukuja haluan mennä katsoon mutta häihin on sentään yli vuosi aikaa, joten mitä tässä suotta kiirehtiä... Mennään nyt vaan ihan vaan pällisteleen millasia malleja on yms. ja sitten myöhemmin vasta on sovitusten aika. No mullahan tietysti on se "ongelma" että jos nyt sitten satun ihan aikuisten oikeesti laihtuun tästä vielä lisää, edes tuohon 70 kiloon niin oonhan paljon pienempi sitten vuoden päästä kuin nyt. Eli se mitä nyt kokeilen, voi olla vuoden päästä suuri. Vuodessa voi kyllä tapahtua niin paljon kaikenlaista että...

Argh! Söin kuulkaas äsken kaffetauolla piirakan jossa oli punaisia viinimarjoja... Otin sentäs minikokoisen palan, mutta silti nyt vähän harmittaa. Onneks oon jo monta päivä ollut ilman herkkuja, joten kyllä se sitten kuitenkin ees vähän lieventää tätä harmitusta. Itsehillintä on vaan niin pirun vaikeaa, yargh! Huuto Plus en ole tällä viikolla liikkunut yhtään. Plöh. Samaa pullamössöä viikosta toiseen.

Miten toi teksti rupes taas meneen alavireiseksi? Nyt täytyy kyllä piristäytyä sen verran että jää hyvä mieli loppujen lopuksi! Eli viikonloppu alkaa ja saa nukkua pitkäääään! Pusu Sitäpaitsi:

Rantakunnossa ne on hylkeetkin.