On siis jotenkin niiin huippu fiilis! Kuvittelen itseni jo nyt paaljon laihemmaksi. Kaivoin kaapista eräät farkut, jotka on kyllä koko ajan mahtunut päälle, mutta ovat olleet naftaliinissa senkin takia että niissäKIN on haarat ratkennu. Äippä korjas joskus kun multa meni hermot. Kauheen näköset kun oikeen katsoo, mutta ei mun haarojen väliin kukaan ulkopuolinen kuitenkaan näe, eli jalkaan vaan! Nauru Ne farkut on siis kireämmät, kuin ne joita olen tottunut käyttään, ja tunnen itseni jotenkin lähes hoikaksi niissä! Odotan vain sitä päivää kun joku tulee ja sanoo että olen laihtunut.. No ei sitä varmaan niin vielä näe, mutta itellä on kuitenkin sisimmässä semmonen fiilis, vaikkei tiputettuja kiloja vielä olekaan kovin montaa. Pitäisi saada kroppaan kiinteyttä niin kyllä ulkomuoto muuttuisi lisää!

Ja olen aivan fiilingeissä niiden häiden suhteen. Tänään varattiin jo alustavasti kirkko ja juhlapaikka - ainoa vain että ne on ihan eri päiville! Kieli ulkona Mutta haluamaamme kirkkoa ei toi vielä varata, vasta aikaisintaan vuotta ennen häitä ja se tarkoittaa siis että heinä-elokuulle pitäisi odottaa.. Eräs ystäväni, joka menee myös ensi vuonna naimisiin, sai haluamalleen päivälle heinäkuussa sen päivän viimeisen ajan, ja hän tilasi sen sentään viime kuussa! Yllättynyt Meillä on siis kirkko varattuna 28.8. mutta juhlapaikka 24.7... Mennään maanantaina katsomaan juhlapaikkaa ja sitten varmaan selkiytyy edes hieman jotkin asiat.. Ilman muuta noita nyt täytyy sumplia. Vähän auki vielä kaikki.. Silmänisku

No jooh, mutta tää alkaa meneen taas ihan liikaa sivuraiteille! Mutta kyllä on motivaatiokäyrä korkealla! Jejejeeee!! Ainoo että edelleen laiskottaa lähteä lenkille.. Noh, josko sitä sitten ensi syksystä lähtien tulis liikuttua enemmänkin, sillä se jumppa taas alkaa silloin Hymy Tänäänkään en voinut lähteä uimaan, tietystä syystä.. Ja minähän en mitään tampaxeja käytä, murr!

Noh, enpä nyt ehdi kirjoitteleen tämän enempää, kovasti houkuttaa vaan surffailla hääsivustoilla... Pusu