Kulkaapas. En selvinnytkään sinne jumpalle eilen. Työpäivän jälkeen kotona selkääni iski kauhea kipu, enkä sitten uskaltanut lähteä jumpalle repiin paikkojani, ties vaikka olisi tullut vielä kipeämmäksi... Otsan rypistys Mutta illalla ehdottelin miehelle saunassa että lähdettäisiinkö tänään keskiviikkona illalla lenkille. Hän kyllä käy juoksemassa ja salilla harva se päivä, mua ei vaan saa yksin lähteen harrastaan mitään liikuntaa. Niin ja yhden lenkkeilykerran jälkeen ei hetkeen innostanut miehen kans lähteekään, kun toinen kävelee vieressä kädet taskussa... Huuto Mut ihana se on silti, vähän hömelö välillä, ei tullut ajatelleeksi mitä teki.

Toinen liikuntamuoto, jota voisi miehen kanssa harrastaa, olisi uinti. Ja tykkäänkin siitä. Ongelmana on usein se hallille lähteminen! Kunpa olis omassa kämpässä uima-allas.. Nauru Niin ja tällä hetkellä mun vasen reiteni on tummana mustelmista, kiitos lauantaisen värikuulasodan.. En kehtaisi mennä esitteleen mustelmiani uimahallille.

Liityin tänään Kiloklubiin, kiitos Juulian vinkin ;) En tiennytkään, että se on ilmainen nykyään. Kirjailin sinne jo mitä olen tänään syönyt ja sen, mitä tiedän tulevani syömään tänään. Antoi jo hieman osviittaa ainakin siitä, että mehut joita olen tottunut juomaan, ovat todella sokerisia.... Juissin vaihdoin aikoinaan omasta mielestäni liian makeana mehuna pois, mutta ilmeisesti nykyisin juomani Vital multivitamiinimehu on edelleen liian sokerista...

Katsotaanpas miten tämän käy viikonloppuna. Tiedossa on kaverin kihlajaisbileet plus pääsiäinen äidin huomissa. Tiedossa on kaiketi mämmiä, kindereitä ja alkoholia. Huoh. Paljonko alkoholi lihottaa? Sitä on mennyt viime aikoina aivan liikaa kun jokaiseen kissanristiäiseen on "pitänyt" osallistua. Kerran olin näistä kissanristiäisistä selvinpäin ja lipitin 1,5 litraa Pommacia. Onko sekään nyt niin kovin hyvä vaihtoehto..?