Doddii. Eilen ois muuten menny ihan putkeen syömiset mutta piti sitten vielä lähteä käymään Peten äitillä ilta puoli ysiltä ja siellä sitten oli "pakko" syödä pulla ja jäätelö. Jeejee Huuto Miten en vaan saa pidettyä itteeni kurissa?

 Niin ja kertokaa mulle mikä mättää kun en halua enää nykyään syödä leipää. Meillä on lähes poikkeuksetta ruisleipää ja viime aikoina ollaan otettu pakkasesta aina leipää kun tuli heinäkuun alussa ostettua muovikassillien leipää jota on vieläkin pakkasessa. Vaaleaa leipää ei meillä juuri koskaan ole kun siitä ei yksinkertaisesti lähde nälkä. Mutta kun ruisleipä on ruvennut viime aikoina tökkiin pahemman kerran. En varmastikaan saa tarpeeksi kuituja, kun korvaan ruisleivän päivä toisensa jälkeen Corn Flakeseillä... Mutta sitten jos menis ja ostais esim. jotain ruispaahtista, on sekin niin kuivaa ja tylsää etten halua sitäkään syödä. Ja esim. All Bran -murot on kans jotenkin kuivahkoa ja tylsää syötävää... Mitenkäs kaurapuurossa on kuituja? Sitä voisi syödä useamminkin mutta sitten kun on sitä kerran keittänyt niin puurokattila on hheti likaisena ja sitten otat toisen kattilan, kolmannen jne. ja sitten loppuu kattilat ja puuron syömiset, kunnes taas joku laittaa ne tiskikoneeseen. Ääh!

En ole enää pariin kuukauteen merkannut Kiloklubiin syömisiäni (niinku oon muutamaan otteeseen tainnut mainitakin). Olen kyllä välillä taas yrittänyt, mutta aina se jää siihen että saan aamupalan laitettua ja sitten se unohtuu taas koko ohjelma/sivusto. Enkä oikein tiedä haluaisinkokaan sinne enää alkaa kirjotteleen mitään. Jos nyt koittais ikään kuin elää vaan sitä normaalia elämäänsä ilman että joka suupalaa tarttis laittaa ylös. Sehän mun tavoite kuitenkin on, että muuttaisin elämäntapojani. En halua olla ikuisella laihdutuskuurilla, pistää ankarasti ylös mitä on tullut syötyä jne. koska tuntuu, että jossen jatka sitä kirjoittelua koko loppuelämääni, tulen vääjäämättä lihomaan. Eli parempi olis nyt se että saisin itteni kuntoon normaalein konstein. Kun kerran Petekin on normaalikokoinen ilman että kirjottelee syömisiää ylös niin miksen siis minäkin?

Kyllä minä tiedän mistä tämä laihtumattomuus kiikastaa. Siitä yksinkertaisesta syystä että kulutan vähemmän kuin syön. Olen todella hyvä keksimään syitä ettei tartte lähteä liikkumaan ja juuri tänään se on sade. Kun ei kerran muutenkaan voisi juuri kiinnostaa liikkua niin vielä vähemmän sateella! Kiinnostaisi kuulla jopa tieteellisiä faktoja siitä, missä vaiheessa entinen sohvaperuna alkaa nauttia liikkumisesta..? Nimittäin en nauti kuin uimisesta, mutta sitäkään ei ole tullut tehtyä, koska uima-allas ei sijaitse tuossa pihassa. Lähteminen on niiiiin vaikeaa.... Aika ajoin oon myös itselleni vihainen kun Pete lähtee lenkille tai salille ja itse jään mölöttään kotiin ja useimmiten tekemään ei-mitään-merkittävää. Mutta silti vaan on muka kivempi olla kuin että lähtisi rehkimään. Silti päivästä toiseen jaksan kirota makkaroitani.

Eilen mulla oli kyllä ihan mahdoton itsensämollaamispäivä. Tuskailin anopilta kotiin kävellessä uusia rintsikoitani jotka kutittivat ja jotka olisin halunnut ensi tilassa riipaista päältäni. Heti kun astuin kotiovesta sisään niin teinkin. Siinä sitä sitten tepasteltiin yläosattomissa, kun ei tehnyt mieli paitaakaan päälle kun oli niin hiki ja nihkeys. Laitoin iltapalaa ja vaikka Pete suurinpiirtein kävi kuumana katsellessaan vartaloani niin en paljon syttynyt. En tuntenut itseäni pätkääkään seksikkääksi löllyvine, raskausarpisine tisseineni ja makkaroineni. Hyi yöks.. Anteeksi nyt tämä kirjoituksen laatu. Mutta kyllä ällötystä riitti! Kieli ulkona

Huoh. No joo. Kävin tossa taas lueskelemassa muitten blogeja ja aloin miettiä että pitäiskö sitä laittaa joku kuva tänne tästä olemuksesta. En vaan tajua mahaani, kun se on niin muokattavissa. Vyötärön mittaamisestakaan ei tullut mitään kun en oikeastaan enää tiedä mikä mun mahalle on normaali asento. Välillä seison hyvässä ryhdissä ja silloin mahani on paljon normaalia pienempi. Sitten toisaalta olen lösähtänyt ja mahani on isompi. En osaa enää määritellä milloin vedän mahaa sisään (teen sitä kai jotenkin koko ajan) ja mikä ois se todellinen vyötärön ympärys... Niin ja pari viime päivää oon tuntenut itseni, lähinnä massuni, tosi turvonneeksi. On ollut nälkä mutta massu vaan pullottaa. Johtuuko se siitä että vetelin maanantaina litran herneitä ja eilenkin vielä 5 palkoa? No nyt ei oo hermeitä tiedossa, että josko sitä taas tuntis ittensä vähemmän pullistuneeksi.

Kylläpä tuota juttua taas riittää! Heh täytyy varmaan lopettaa niin tätä jaksais viä joku lukeakin..