...Oon kyllästynyt istumaan täällä hemmetin töissä. Istun perse homeessa koneella, odotan että pääsisin muuttamaan toiseen huoneeseen, sillä työpisteeni sijaitsee tällä hetkellä johtokunnan taukohuoneessa. Äsh. Miehet, joiden pitäisi hoitaa se tuleva huoneeni kuntoon, eivät pidä minkäälaista kiirettä asian suhteen... Tänään multa tultiin henkilökohtaisesti kysyyn että mikähän meillä mahtais olla muuttosuunnitelma. Ööh, mikä suunnitelma? Ei sellaista ole. Tuntuu että hermot on kireellä asian kanssa kaikilla muilla paitsi niillä äijillä! Murr..

Sitten sain pelottavan vastuullisen tehtävän hoitaakseni. Pitäisi selvitellä asemapiirustuksista se oikea, eli että missä näistä neljästä rakennukset on oikeissa koordinaateissa.. Mitä jos kaupungilta hakemani asemapiirustuskin on väärä? Ääääh!

No, syömiset on loistavasti. Vähän pallot kellertää, jopa punertaa välillä, mutta kalorit pysyy kurissa ja olen jopa mukavasti liikkunut/tulen liikkumaan tällä viikolla Hymy Eilen automme alkoi reistaamaan, joten ajoimme mun porukoille että isä voi katsoa sitä autoa. Lähdin äitini kanssa lenkille ja tunsin itseni hyväkuntoiseksi hänen rinnallaan, kun hän on minua lähes 20 senttiä lyhyempi (saa kipittää paljon kovempaa ja sen myötä, jotta hän olis pysynyt perässä, en itse voinu kävellä täysillä) sekä astmaatikko. Oli mukavaa käydä lenkillä eikä tullut yhtään semmonen olo että tahdon jo kääntyä takaisin. Tänään olisi nyt sitten luvassa uintia, jee! Nauru