Ai että on niskat niiiin jumissa että sattuu..! Päättämätön Ja ihan ihmeellinen oikeanpuoleisen silmäkuopan särky!? Argh.. Otin jo eilen päänsärkyyni buranaa mutta en haluaisi taas tänään nappailla mitään tabuja.. On jo semmosia merkkejä nimittäin että tuleeko tässä vielä immuuniksi niiden teholle, kun ihan joka kerta burana ei ole auttanut mitään... Pitkä tovi siitä on vierähtänytkin kun viimeksi särki päätä! Harmi vaan kun nyt särkee jo toista päivää putkeen... Ja kello on vasta puoli kahdeksan aamulla!! Mitähän tästä työpäivästä vielä tulee... Päättämätön

Mulla on ihme turvonnut olo koko ajan kropassa. Illallakin pullistelin mahaani ja esitin raskaana olevaa naista Petelle. Se vaan nauro! Nauru Mutta miettikää nyt kun oikein pullistamalla saa massunsa siihen kuosiin... Mun mahanahkani näyttää olevan joustavaa tekoa. Toisaalta huono juttu, koska sitten jos on pungertanut itsensä täyteen ruokaa, mahanahka ei anna armoa! Kieli ulkona Ärh.

Niin ja eilen menin perskeles ja ostin kaksi BisBis -lakupatukkaa!! Huuto Itsehillintä petti jälleen pahemman kerran.. No juttuhan meni niin, että poikkesin eilen aamulla kaupassa hakemassa töihin evästä ja päätin samalla napata Petelle nimpparikarkkipussin hyllystä. Malaco Truly Exotic Affairs. No sitten mun silmiini osui ne ihanat lakut ja kaksihan niitä sitten mukaan lähti... Töissä napostelin ne lounaan (jauhelihakeitto) päätteksi omassa hiljaisuudessani työhuoneeni uumenissa.. Kieli ulkona Damn me!!!

Illasta kun ajelimme kaupoilta kotiin, rupesin "himoitseen" lenkille ja kyselin Peteä kaveriks. Se suostui kyllä jne. mutta antakaas kun päästiin kotipihaan ja astuin ulos sieltä ihanan viileästä, ilmastoidusta autosta! Sinne katosi nekin lenkkihimot kun muistin kuinka kuuma ulkona oikeesti olikaan! Kieli ulkona Eli jäin siis sittenkin (taas) kotisohvalle makaamaan kun Pete lähti juoksulenkille. Hullu mies sekin kun helteelläkin pitää päästä kipittään! Rupee kyllä jotenkin omatuntoa kolkuttaan tää liikkumattomuus.. Mutta ei tosiaan kiinnosta helteellä, kun tulee kuuma jo pelkästään paikallaan seisomisesta! Kieli ulkona

Rupesin muuten justiinsa miettiin ens viikonlopun punnitusta. Enpäs tiedä pitäiskö mun punnita itseni jopa perjantaiaamuna, sillä me lähdetään perjantaina iltapäivällä ajeleen Pieksämäelle siskolleni kylään, enkä tiedä onko sillä vaakaa... Ja vaikka oisikin niin se voi taas näyttää ihan eri lukemia kuin meidän vaaka. Hmm.. Iltaisin ei ole mitään intoa punnita, kun on jo massu täynnä ruokaa, joka tuo epärealistista lisäpainoa.. Noh täytyy miettiä.

Taidanpa alkaa tehdä töitäkin taas välillä. Mukavan leppoisaa tämä työ Silmänisku