Nyt on Tukholma nähty (osittain) ja laivalta kiikutettu sellaset 1,5 kiloa karkkia, josta suurin osa on vedetty napaan. Onneksi sentään miehen ja eilisten tupperivieraiden avustuksella. Ja kyllähän se "miten sattuu" -syöminen heti vaa'assakin näkyy, prkl.. (tsekatkaa edistyminen) Niin plus liikkumattomuus. Eilen piti mennä illasta lenkille mutta kas kummaa joku ihmeen noidannuoli iski selkään sellaisella voimalla että kaatoi tänkin kokoisen naisen moneksi tunniksi sohvalle. Se oli siis ensimmäinen paikka johon kykenin liikkumaan ja siihen jäätiin. Pelkkä asennon korjaaminenkin vihloin niin vietävästi selkää.. Ei muuta ku nappia nassuun, lihasrelaksanttia ja Burana 600 - ilta yhdeltätoista olin kuin uusi nainen!

Tänään ollaan tässä touhuiltu häkkivaraston kimpussa. Sinne on tässä kertynyt kaikkea aivan turhaa tavaraa ja heitin jopa pari muovipussillista vanhoja Cosmopolitan-lehtiä paperinkeräykseen... Mitähä hittoa mä niilläkin kuvittelin vielä tekeväni?? Vielä pitäisi lähteä viereiseen kuntaan ajeleen tänään ja raakata tuosta tavarakasasta kirpputorille vietävät jne.. Uh! Hellettä pukkaa!

Onneksi melkein kaikki karkit on jo syöty niin voi aloittaa viikon taas paremmalla mielellä. Parempi ehkä kuitenkin syödä kaikki äkkiä pois kuin jättää niitä kappiin kummittelemaan.